Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vind jij voetballen ook zo leuk?

EPSE – Kom dan kennismaken met de afdeling voetbal van de SV Epse! Een kleinschalige, warme familievereniging met een dorps karakter. Een club met oog voor normen en waarden. Het plezier in het spelletje staat voorop. Meedoen is hier nog echt belangrijker dan winnen.

Wekelijks leren professionele jeugdtrainers jou spelenderwijs het voetbalspelletje, tijdens de altijd leuke trainingen. En in de wedstrijd op zaterdag mag je laten zien wat je allemaal hebt geleerd!

Het grootste deel van de leden komt uit Epse, maar ook voetballers uit omliggende plaatsen (o.a. Gorssel en Deventer) weten steeds vaker de weg naar deze gezellige vereniging te vinden. Voetbal in Epse… kom het beleven! SV Epse nodigt jou uit om eens te komen kijken bij een wedstrijd of training. Meetrainen mag natuurlijk ook!

Kijk voor meer informatie even op www.facebook.com/SVEpseVoetbal of mail naar voetbal@svepse.nl

Op zaterdag 10 juni verzorgt de S.V. Epse een spetterende voetbal clinic met medewerking van oud-profvoetballer Jan Michels!

Alle jongens en meiden van 4 t/m 18 jaar, uit Epse en wijde omtrek, zijn hierbij van harte uitgenodigd. De toegang is gratis.

Houd voor het programma de Facebookpagina van SV Epse en deze krant in de gaten.