Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vocaal octet Duzz… brengt

vijf eeuwen muziek in één uur

SONY DSC

EPSE – Zondag 27 november komt vocaal ensemble Duzz… een koffieconcert verzorgen in Epse. DUZZ… is een gemengd octet, opgericht in 2004. Deze groep ervaren zangers richt zich op een zeer breed repertoire. Oude madrigalen, Romantiek, hedendaagse klassieke muziek, maar ook close harmony en popsongs garanderen een gevarieerd geheel dat steeds weer enthousiaste reacties losmaakt, niet alleen bij het publiek.In 2009 wonnen zij een prijs op het 23e Nederlands Festival voor Vocale Ensembles. Vele concerten volgden. Kenmerkend voor de concerten van Duzz… is de muzikale reis die zij met haar publiek maakt door 5 eeuwen muziek met alle bijbehorende verschillende stijlperiodes.

Leden van Duzz…(uit deze regio): Sopraan: Joke den Heijer en Harriet Hiddink, alt: Vera van den Brink en Joanne Pool, tenor: Ernst-Jan Nieland en Mark de Goede (leiding lichte muziek), bas: Fokke-Jan Dijkstra (leiding klassieke muziek) en Maarten van Rootselaar.

Concertaanvang: 11.30 uur. Voor koffie bent u welkom om 11.15 uur.

Aan bezoekers wordt een minimale bijdrage van € 7,50 gevraagd (t.b.v. de kosten). Het adres is Lochemseweg 36 in Epse. Meer informatie: www.koffieconcertepse.nl