Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voetbal clinic SV Epse

groot succes

EPSE – Oud-profvoetballer Jan Michels, Arlette van Wijhe en het clubje enthousiaste vrijwilligers van de SV Epse waren nog maar net klaar met alle voorbereidingen toen om 12.30 uur de eerste voetballers zich meldden: enthousiaste jongens en meiden, variërend in leeftijd van 4 t/m 18 jaar. Zij kwamen in groten getale!Na het openingswoord van voorzitter Jurjen Maas en een minuut stilte vanwege het plotselinge overlijden van oud-voetballer en -jeugdleider/trainer Cees-Jan van de Noort ging om 13.00 uur de clinic van start. De deelnemers volgden, in groepjes ingedeeld op leeftijd, een uitdagend parcours met onder andere bankjesvoetbal, dribbelen en drijven, vier tegen vier, snelvoetenwerk, het dropshot arena, passeer- en schijnbewegingen en last but not least de snelheidsmeter!

De geslaagde voetbalmiddag werd afgesloten met een gave pionnendans op de muziek van geluidsman Jeroen Peters. De winnaars kregen een voetbal mét handtekening van Jan Michels! Feline Boon won de ‘Jan Michels clinic SV Epse bokaal’; zij was de beste deelneemster.

Voor alle jongens en meiden was er broodje hamburger met een frietje en een rugzakje met inhoud. SV Epse kijkt terug op een fantastische voetbalmiddag.

Was je er niet bij, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Weet dat ook jij van harte welkom bent bij deze gezellige vereniging. Kom gerust een keer kijken bij een wedstrijd, meedoen bij een training of meld je meteen aan. Je zult er geen spijt van krijgen! Meer informatie vind je op www.facebook.com/SVEpseVoetbal. Mailen naar voetbal@svepse.nl of bellen naar 0575-494648 mag natuurlijk ook.

(Foto: Ton Otten Fotografie.)