Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voetbal Epse kleurt weer

rood-wit

Epse Gorssel Combinatie houdt op te bestaan

EPSE – Waar men in Epse plannen smeedde om de Epse Gorssel Combinatie (EGC) uit te breiden door ook de jeugd samen te voegen, besloot men in Gorssel anders. Spijtig, zo vindt men in Epse. Maar veel tijd om te treuren is er niet. Bestuur en leden hebben de rood-witte mouwen opgestroopt en zijn fanatiek aan het leden werven, regelen en organiseren geslagen.Voetballers van vroeger keren terug op het oude nest en de afdeling voetbal van SV Epse heeft al een flink aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. De toekomst lacht de club weer tegemoet. Zoals het er nu uitziet start Epse volgend seizoen met maar liefst drie seniorenteams: een eerste, een tweede én een veteranenteam, op de zondag welteverstaan.

De jeugd van Epse gaat het volgende seizoen op dezelfde, enthousiaste voet verder.

SV Epse heeft sinds 2017 een gezellig startersteam dat iedere zaterdag traint of voetbalt in de starterscompetitie met omliggende verenigingen.

Voor de oudere jeugd is men begin dit jaar een samenwerking aangegaan met Voetbalschool Deventer. Twee keer in de week verzorgt de Voetbalschool van Herman Harleman leuke, leerzame en goedbezochte trainingen voor de jeugd van Epse en omstreken. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

De samenwerking tussen SV Epse en Voetbalschool Deventer gaat volgend seizoen door.

Ondertussen wordt er in Epse fanatiek gezocht naar nieuwe leden. Jongens, meiden, dames, heren die (weer) willen beginnen met voetballen. Of voetballers die hun grote, onpersoonlijke club ‘zat’ zijn en het wel eens bij een kleinschalige, gezellige dorpsvereniging willen proberen. SV Epse is een club met oog voor normen en waarden. Het plezier in het spelletje staat voorop. Bovendien staat de vereniging open voor nieuwe ideeën en is alles bespreekbaar.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie contact op via voetbal@svepse.nl of bezoek de Facebookpagina.