Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Midwinterhoornwandeling Landgoed Ampsen

EXEL – Zondag 10 december wordt door de bewoners van Landgoed Ampsen en Exel Tol voor de dertiende keer een midwinterhoornwandeling over het Landgoed gehouden. Deelnemers hebben de keuze uit een route van 7,5 of 12,5 kilometer. De nieuw uitgezette routes laten fraaie delen van het landgoed zien. Zo voeren beide routes onder andere voorlangs het Kasteel Ampsen en door het Sterrebos.De midwinterhoorngroep Lochem verleent wederom haar medewerking. Onderweg zullen de wandelaars dan ook steeds door de bijzondere klanken van de hoorns worden begeleid.

Op een drietal locaties in of nabij het bos staan de bewoners paraat om hun gasten te voorzien van een hapje en een drankje.

Voor de versnaperingen wordt een bescheiden bijdrage gevraagd, net als voor deelname aan de wandeling, te weten € 2,50 (kinderen tot 12 jaar gratis). Met deze opbrengsten wordt een goed doel ondersteund. Dit jaar hoopt men een mooi bedrag te kunnen overmaken aan Noaberhulp Zutphen e.o. Deze organisatie zet zich in voor vrijwillige terminale thuiszorg. De betrokken en ervaren vrijwilligers van Noaberhulp ondersteunen cliënten en mantelzorgers. Zij kunnen taken van de mantelzorgers overnemen en zowel overdag als ´s nachts waken. http://www.noaberhulpzutphen.nl/

Wandelaars kunnen tussen 10.30 en 13.30 uur starten vanaf Brasserie de Mölle, Oude Lochemseweg 4 in Exel. Een bezoekje aan de kerstmarkt in De Mölle kan dan gelijk worden meegepakt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de start. Volg hiervoor de borden.

Hoe meer wandelaars, hoe meer gezelligheid en hoe meer geld naar Noaberhulp.

Voor verdere informatie zie: www.midwinterhoornwandeling.eu | facebook: @MidwinterhoornwandelingAmpsen | Twitter: @Midwinterhoorn