Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Najaarsplanten ruilochtend op

8 oktober op terras van

de Exelse Molen

najaarsplanten-ruilochtend

EXEL – Dit jaar wordt er voor het eerst een plantenruilochtend in het najaar georganiseerd. Deze vindt plaats op 8 oktober van 10.00 tot 11.30 uur op het terras van de Exelse Molen.

Eigenlijk is het najaar de beste tijd om planten en stekken te verpoten. De aarde is warm en de planten hebben de tijd om zich goed te ontwikkelen voordat de winterkou toeslaat.

Omdat de planten nu groot en ontwikkeld zijn, kun je goed zien waar stukken af moeten en waar je wat nieuws wilt inplanten.

Onze plantenruilochtend gaat als volgt: als u planten hebt die te groot zijn, of waar u er teveel van hebt kunt u deze inleveren (graag rond de klok van 10); daarna kunt u weer nieuwe planten uitzoeken van de al ingeleverde planten van andere deelnemers. Dit kost u dan niets.

Hebt u geen planten in te leveren, dan kunt u tegen een kleine vergoeding stekken of delen van planten kopen. Voor een relatief klein bedrag kunt u uw tuin voorzien van nieuwe en soms bijzondere planten. Planten die u inbrengt graag zoveel mogelijk voorzien van naam, kleur en hoogte. Of maak deze zomer een foto van de plant in bloei en breng deze mee.

Voor inlichtingen bel Riny Zeijpveld 06-57842725.