Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw seizoen DMDD Live in Brasserie de Mölle

EXEL – De DMDD Live commissie is de afgelopen weken druk in de weer geweest om weer een mooi seizoen DMDD Live in elkaar te draaien. Vijf bands zijn inmiddels geboekt, te weten Raw Medicine, The PittCrew, Kashmir, Super Genius en The Bössels.Het spits wordt op vrijdag 1 maart afgebeten door Raw Medicine. Niet zomaar een bandje, maar een band met louter topmuzikanten! Raw Medicine bestaat uit Arthur Bont, Dirk Vermeij en Rudy Englebert. De rijke historie van Raw Medicine’s bandleden omvat o.a. Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor. In plaats van op hun lauweren te rusten, weten de mannen van Raw Medicine intussen een stevig aantal bezoekers te trekken met een eigen repertoire, met hier en daar een flinke knipoog naar hun verleden.

De band kwam halverwege 2017 flink in het nieuws op social media vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. De eerste optredens volgden elkaar in rap tempo op en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om. Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: just what the doctor ordered!

The PittCrew heeft vorig jaar, met veel succes, zijn debuut gemaakt op het podium van De Mölle. Dit jaar gaan ze dat dunnetjes overdoen op zaterdag 6 april. The PittCrew bestaat uit Herman Priester, Robert Beukers, Peter Kosstede, Maarten Emmen en Jeroen Mense. De laatste vier kennen we natuurlijk als muzikanten van Ides of May. Na het overlijden van hun zanger Appie Daalmeijer is de band voortgezet onder de naam The PittCrew, waarbij Herman Priester de zang voor z’n rekening neemt. The PittCrew speelt American roots muziek. Ze spelen natuurlijk nummers van Ides of May en mooie bluesrock-covers, maar ook veel nieuwe eigen nummers. Dat wordt weer een mooie avond met veel publiek!

Op vrijdag 21 juni is het de beurt aan Kashmir, een hele goede Led Zeppelin Tributeband uit Aalten. Vijf gedreven muzikanten (zang: Nick te Lindert, gitaar: Jesper Heusinkveld, gitaar: Colin Somsen, basgitaar: Peter Dibbets en drums: Douwe Smit) uit het verre oosten des lands besluiten begin 2010 dat het tijd is voor een Led Zeppelin tributeband. Het kwintet speelt als een roedel hongerige wolven op strooptocht naar de volgende prooi. Krakers als Whole Lotta Love, Rock and Roll, Immigrant Song en Stairway to Heaven zullen de revue passeren, maar ook pareltjes als Ramble On, Black Dog en Communication Breakdown ontbreken niet op de setlist. Kortom, een avondje voor de liefhebbers!

Na de zomer is op vrijdag 4 oktober Super Genius te bewonderen. The Bössels maken hun opwachting op zaterdag 30 november.

De DMDD commissie heeft behalve deze live-optredens ook nog andere plannen voor 2019, zoals een nieuwe Pub Quiz met een ludiek thema en ‘De platenkast van …’, een gezellige avond waarop uitsluitend muziek gedraaid wordt uit de platenkast van één persoon of groep. En als ze zeggen platen, dan bedoelen ze ook platen, dus er wordt uitsluitend vinyl gedraaid! Over deze evenementen later meer…