Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Portrait [B] wederom

op DMDD Live!

Portrait

EXEL – Het is de organisatie van DMDD Live weer gelukt! Op 2 mei staat de Belgische topband Portrait [B] andermaal op het podium in het café van de Exelse Molen in Exel! De eerste keer was op 28 september 2013. Toen werd de Exelse Molen ‘plat’ gespeeld door de Belgische muzikanten. Het was een geweldig optreden! Dat gaat 2 mei ongetwijfeld weer gebeuren. In het voorprogramma staat dan de Larense band Spectors Wall. De entree bedraagt € 6,= en er wordt afgetrapt om 21.30 uur.

 

Portrait [B]

Portrait [B], een vijfkoppige band met zijn roots in Maasmechelen – een voormalig Belgisch mijnwerkersdorp – werd opgericht in oktober 2010. Onder begeleiding van producent Luc Van Acker werden veel songs in hun eigen studio geschreven. Uiteindelijk hebben vijf nummers hebben hun weg gevonden naar de debuut EP “Misery Boy” (december 2012), een internationaal klinkend album dat zeer positieve recensies ontving.

Deelname aan de Exposure Music Awards België 2013 heeft geresulteerd in twee awards in de categorieën: ‘Rock’ en ‘Beste nummer’. Ondertussen heeft de band een distributieovereenkomst met het platenlabel RavenBlack Music (UK) getekend.

In 2014 werd de band geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Portret [B] ontving ‘Silver’ in de Exposure Music Awards UK 2014 in de categorie ‘Best International Band’.

Inmiddels is ook hun tweede EP verschenen: “Point of no return”. Deze werd al even enthousiast ontvangen als hun eerste EP! Portrait [B] heeft in korte tijd een sterke live-reputatie opgebouwd door tal van optredens in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk en heeft een gestaag groeiende schare fans.

Nummers van Portrait [B] zijn te beluisteren op de Facebook pagina en de website van de band.

 

Spectors Wall

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Larense band Spectors Wall. De band bestaat sinds 16 oktober 2014. Zelf omschrijven ze hun genre als Bluesy Hard Rock ’n Roll!

Drie muzikanten waren ook actief in Hz Electric.

Nummers van Spectors Wall zijn te beluisteren op de Facebook pagina en de website van de band.