The PittCrew bij DMDD Live in Exel

EXEL – Hoewel sommigen in Exel nog steeds nagenieten van het geweldige optreden van Raw Medicine van 1 maart jongstleden, is de DMDD Live commissie al bezig met de volgende DMDD Live. Op zaterdag 6 april staan de mannen van The PittCrew namelijk op het podium van Brasserie De Mölle.Vorig jaar maakten ze hun debuut op datzelfde podium. Zanger Herman Priester maakte met zijn optreden toen meteen duidelijk dat hij terecht de frontman van The PittCrew is geworden. De klik met de rest van de band was er meteen. De oude nummers van Ides of May werden vol verve gebracht, maar daar bleef het niet bij. Ook werden er nieuwe nummers gespeeld, waarin de invloed van Herman direct hoorbaar was. Mooie nummers!

Drummer Jeroen Mense gaf na de zomer van 2018 aan zeer in zijn nopjes te zijn met de eerste optredens van The PittCrew: “Na drie prachtige optredens bij DMDD Live, Mañana Mañana en Popmeeting 2.0 en studio opnames in de White Noise Studio is het voor ons wel duidelijk dat we met Herman Priester de juiste man aan boord hebben gehaald. Hierbij willen we dan ook iedereen bedanken voor de positieve reacties. Wij gaan de komende maanden keihard werken aan nieuw materiaal voor de komende optredens.” Die ‘komende maanden’ zijn inmiddels achter de rug, dus we zijn benieuwd waar de mannen mee komen

The PittCrew, die stevige American roots music speelt, bestaat uit Herman Priester (zang), Maarten Emmen (gitaar), Robert Beukers (gitaar), Peter Kosstede (bas) en Jeroen Mense (drums). Het optreden in Brasserie De Mölle in Exel begint om 21.30 uur en de entree bedraagt € 7,00.