Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Toneelvereniging AEV speelt Dubbel Op

EXEL – Na het succesvolle openluchtspektakel Troika, waarmee AEV vorig jaar haar jubileum vierde, brengt de Exelse toneelvereniging dit voorjaar een hilarische klucht op de planken. Op vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart wordt in De Exelse Molen Dubbel Op gespeeld. De klucht is geschreven door Jon van Eerd die ook de grote dubbelrol speelde in een bejubelde tournee langs de Nederlandse theaters.

Dubbel Op speelt zich af in schoonheidskliniek waar nogal dubieuze praktijken plaatsvinden. Een revolutionaire behandeling zal de kliniek voorgoed op de kaart zetten. Wanneer die risicovolle behandeling niet goed uitpakt ontstaat er een wirwar van vergissingen en persoonsverwisselingen. Niet in de laatste plaats veroorzaak door de sullige tweelingbroer van de hoofdarts van de kliniek. Al deze verwikkelingen zullen zorgen voor een avondje onbezorgd lachen.

De uitvoeringen zijn op vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart in De Exelse Molen. De voorverkoop is op vrijdag 13 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur eveneens in De Exelse Molen.