Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wielerronde in Exel op

zondag 5 juni 2016

Wielerronde in Exel

EXEL – Op zondag 5 juni 2016 wordt de Goossens wielerronde van Exel verreden. Om 13.00 uur zullen de basisschoolkinderen strijden in de Rabobank Dikke Banden Race. De kinderen kunnen hieraan meedoen op hun eigen (school)fiets; een racefiets is niet zo gemakkelijk, omdat ook een stukje bos en het oude schoolplein in het parcours zijn opgenomen.

Opgave kan door een mailtje te sturen aan g.beunk3@kpnplanet.nl of op de dag zelf tussen 11.30 en 12.30 uur bij de Exelse Molen.

Dit jaar zullen bij de Wielerronde de volgende categorieën van start gaan: om 13.30 uur starten de Master 50+; om 13.32 uur starten de Nieuwelingen. Hopelijk is hier veel nieuw talent bij. En om 15.15 uur starten de Amateurs/Sportklasse/Junioren;  zij sluiten zoals vertrouwd de Wielerronde af. Zij zullen rond 17.00 uur finishen.

Iedereen is van harte welkom de Wielerronde als toeschouwer of deelnemer bij te wonen. Het terras van de Exelse Molen is de ideale plek om op de zondagmiddag onder het genot van een drankje te genieten van de voorbijkomende wielrenners!