Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 11 december Kerstmarkt in Exel

zondag-11-december-kerstmarkt-in-exel

EXEL – De Creatieve Kerstmarkt wordt gehouden in de grote zaal van De Mölle; daar zullen de standhouders hun eigengemaakte creatieve werkstukken te koop aanbieden.

Een greep uit het aanbod: Voor de inwendige mens zijn er nieuwjaarsrolletjes, kerstgebak en glühwein. Op creatief gebied kunt u kerststukken, kerstkransen en kerstbakjes, sieraden, zijden sjaals, vogelvoederhuisjes en kerststallen verwachten. Ook zijn er kerstkaarten, houten speelgoed, cadeauartikelen, mooie kaarsen, en huisdecoratiematerialen te koop.

Gelijktijdig met de markt binnen kunt u buiten op het terras van de Exelse Molen uw kerstboom aanschaffen of starten met de midwinterhoornwandeling over landgoed Ampsen. Na afloop kunt u dan genieten van een heerlijke oliebol gebakken door de buurtvereniging uit Exel.

Door al deze activiteiten heerst er een prettige sfeer en is het gezellig druk en kunt u zeker met iets leuks of lekkers naar huis gaan.

U bent van harte welkom op de Kerstmarkt op zondag 11 december van 10.30 uur tot 16.30 uur. Parkeren en toegang zijn zoals altijd gratis.