Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Meedoen aan activiteiten via Rechtop coupon

Door de hogere prijzen hebben steeds meer mensen, minder te besteden. Daarom heeft de gemeente Deventer besloten dat meer mensen in aanmerking kunnen komen voor de Rechtop coupon.

Wat is de Rechtop coupon?
Met de Rechtop coupon krijgt u korting op activiteiten op het gebied van sport, cultuur en kennis. De waarde van de coupon varieert van € 40,- tot € 150,-. Kijk snel of u in aanmerking komt voor een Rechtop coupon op www.rechtop.nu/coupon .

Wat kan ik doen met de coupon?
De Rechtop coupon kunt u inleveren bij meer dan 200 verenigingen en clubs in de gemeente Deventer. Als u uw conditie of leefstijl wilt verbeteren, kunt u de coupon inleveren voor sporten bij verenigingen, sportscholen of zwembad. Bent u graag creatief bezig, denk dan aan theaterles, een dansschool of iets met muziek. U kunt ook uw kennis verbreden door een cursus bij een van de organisaties in de stad.

Ook kunt u met korting een abonnement bij de Openbare Bibliotheek in Deventer afsluiten en met korting de Stentor-krant lezen.

Wilt u een coupon aanvragen?
U kunt de coupon aanvragen bij Rechtop. U bent van harte welkom op de dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur bij Rechtop aan de Ceintuurbaan 111 in Deventer.
Neem uw legitimatiebewijs en een bewijs van uw inkomen mee.
U kunt zonder afspraak binnenwandelen. Bellen kan natuurlijk ook via telefoonnummer: 0570-628090. Wij staan u graag te woord!