Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sportraad Lochem presenteert het gratis sport- en beweegaanbod tijdens de Nationale Sportweek 

LOCHEM – Verenigingen in de Gemeente Lochem zetten van 9 t/m 17 de deuren open en laten zien welk sport- en beweegaanbod de mensen kunnen uitproberen. Ook de rest van Nederland en in Europa staat deze week in het teken van de Nationale Sportweek.

Dit jaar zijn er meer dan 25 verenigingen in de gemeente Lochem met verschillend sport-, denk- en beweegaanbod, waar je gratis aan kan deelnemen. Op zaterdag 9 september is in Lochem de openingsactiviteit op de kleine markt (naast de kerk) met “TRY BOWLS”. Bezoekers kunnen kennis komen maken met de sport en een balletje komen gooien tussen 10.30 en 16.00 uur. Er wordt tussen 12.00 en 15.00 uur muziek verzorgd door Achterhoek Fm en er zijn diverse interviews met de bezoekers, de wethouder en de organisatoren. In Lochem zijn er die dag ook verschillende activiteiten over de Nationale Monumentendag.

In de loop van de week kun je in de kernen Almen, Barchem, Eefde, Gorssel, Harfsen, Laren en Lochem bij diverse activiteiten kijken en meedoen. ‘Wil jij weer (meer) gaan bewegen? Kijk dan op www.sportraadlochem.nl voor het volledige aanbod. Je kunt in de nationale sportweek kennis maken met de sporten gymnastiek, turnen, fietsen, hardlopen, wandelen, bootcamp, tennis, dansen, yoga, volleyballen, voetballen (g-team), dammen, schaken, badmintonnen, paardrijden, vissen, hockeyen, bowls, tafeltennis, scouting, verdedigingskunst en verschillende zwemsporten.

Kom samen met iemand langs bij de activiteiten en maak kans op mooie prijzen voor kinderen, volwassenen en senioren die mogelijk zijn gemaakt door AH-Lochem en Zwem- en sportcentrum de Beemd. Prijzen kun je winnen door mee te doen met de ‘Ik neem je mee WIN-ACTIE’. De actievoorwaarden zijn te vinden op de website van de Sportraad Lochem.

Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je meer informatie neem dan gerust contact op via vo@sportraadlochem.nl