Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Avond in de Hof’

GORSSEL – Op zaterdag 4 augustus 2018 verzorgt de Vereniging “Vrienden van de Streektaal veur Lochem en Umgeving” voor de achtste en laatste keer een ‘Avond in de Hof’ bij De Keihave van de familie Ten Have aan de Kozakkenweg 2 te Gorssel.Officieel is de tuin voor publiek al gesloten, maar de familie Ten Have heeft een uitzondering willen maken en op deze avond is de tuin dus voor de allerlaatste keer open. De avond begint om 19.30 uur. De tuin is open vanaf 19.00 uur.

Er zijn ook deze keer drie voorlezers die op drie verschillende podia hun verhalen vertellen. Deze voorlezers/schrijvers zijn: Herman Veldsink uit Warnsveld, Herbert Leerink uit Varik en Diana Abbink uit Winterswijk/Meddo.

Voor wie dat wil, is er gelegenheid om voor de laatste keer deze prachtig aangelegde tuin te bekijken.

De kosten voor deze avond bedragen € 8,00 p.p. (incl. twee consumptiebonnen voor thee of koffie bij binnenkomst en in de pauze). Er zijn voldoende zitplaatsen.

Als u met de fiets komt, kunt u die bij de tuin neerzetten. Die mensen die met de auto komen wordt vriendelijk gevraagd om hun auto niet te parkeren aan de Kozakkenweg! Er is iemand aanwezig die u zal aanwijzen waar u wel mag staan.

Het wordt vast een hele mooie avond en alles gaat in ieder geval door (als het regent binnen). Bent u er dit jaar ook (weer) bij?