Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bridgedrive Letland op 4 november

GORSSEL – Op zaterdagmiddag 4 november 2017 verzorgt de Stichting Hulp Letland uit Gorssel een bridgedrive. Zin in een gezellige bridgemiddag? Meldt u dan aan.De opbrengst is traditioneel bestemd voor hulp in de plaats Saldus in Letland. Ouderen met een marginaal pensioen en gezinnen die door werkeloosheid getroffen worden, kunnen niet terugvallen op goede sociale voorzieningen. Ondanks de economische ontwikkeling in Letland hebben deze mensen nog steeds hulp heel hard nodig. Zo wordt een gezellige en ontspannen bridgemiddag gecombineerd met een goed doel.

De kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee of koffie. Overige drankjes zijn voor eigen rekening (€ 1,50 per consumptie). De drive begint om 13.30 uur in de zaal De Brink (bij de kerk), Hoofdstraat 27 te Gorssel.

Aanmelden kan (bij voorkeur per e-mail) tot 2 november 2017 via letlanddrive@gmail.com of bij Frits Mandersloot, tel. 0570-540294. Hij hoopt veel bekende, maar ook nieuwe paren te mogen verwelkomen.