Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bridgen voor Letland

Let op: gewijzigde datum!

GORSSEL – Ondertussen een vertrouwde invulling van een zaterdagmiddag: bridgen voor de Stichting Hulp Letland. Er wordt weer een gezellige bridgemiddag gehouden op zaterdag 14 november 2015 (en dus niet zoals eerder aangekondigd op 24 oktober 2015). De opbrengst is net zoals de voorgaande keren bestemd voor hulp in de plaats Saldus in Letland.

Ondanks goede economische ontwikkeling in Letland zijn er nog steeds mensen die hulp heel hard nodig hebben: ouderen met een marginaal pensioen, gezinnen die door werkeloosheid getroffen worden. De stichting Hulp Letland zorgt maandelijks voor een extra aanvulling in de kosten van levensonderhoud.

Als u deze hulp een warm hart toedraagt en ook van een gezellige bridgemiddag houdt, dan kunt u zich aanmelden voor deze bridgedrive op 14 november 2015. De kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee of koffie. Overige drankjes zijn voor eigen rekening (€ 1,50 per consumptie). De drive begint om 13.30 uur in zaal De Brink (bij de kerk), Hoofdstraat 27 te Gorssel. Aanmelden kan (bij voorkeur per e-mail) tot 12 november via letlanddrive@gmail.com of bij Frits Mandersloot, tel. 0570-540294. De organisatie hoopt veel bekende, maar ook nieuwe paren te kunnen verwelkomen.