Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Creatieve Kerstmarkt ’t Trefpunt

GORSSEL – Zondag 11 december is er bij SCC ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55 van 11.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse creatieve kerstmarkt.Er zullen in totaal circa 50 kramen staan, zowel binnen als buiten. De standhouders verkopen hun (deels) zelfgemaakte artikelen voor de kerst en winter, zoals kaarten, sieraden, shawls en mutsen, vogelvoertaarten, kerstbakjes, etc.

Tussendoor zullen er optredens zijn van het kerstprojectkoor en Vullerpopkoor, die ook optreden tijdens het concert ‘True Colors’ van popkoor Swing Coöperation op zaterdag 17 december (middag- en avondvoorstelling). Kaarten hiervoor zijn tijdens de kerstmarkt verkrijgbaar.

Scouting De Kompasnaald verzorgt het broodjesbakken voor de kinderen. Voor de oudere jeugd zal de IJsselgroep iets speciaals organiseren: vuurwerk op de gevoelige plaat; het fotograferen van lichteffecten.

Zoals elk jaar is er de winterwandeltocht van Wandelvereniging Gorssel; deze start en eindigt bij ’t Trefpunt. Info te verkrijgen via www.ronaldveenstra.nl/wvg

Voor vragen over deze Kerstmarkt kunt u tijdens kantooruren bellen met ’t Trefpunt tel. 0575-493576 of mailen naar info@trefpunt-gorssel.nl