Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie Guus Lemain en

Open Huis in het Tramstation

GORSSEL – Vanaf 21 september tot en met 14 november is in het Tramstation in Gorssel een expositie van hobbyfotograaf Guus Lemain uit Eefde te zien.Op zaterdag 7 oktober staan de deuren van het Tramstation van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van De Elf Marken staat dan klaar om de gasten te ontvangen. Tijdens deze Open Dag van het Tramstation zal Guus Lemain ook aanwezig zijn om vragen over zijn werk te beantwoorden. Guus is in 1949 in Noordwolde (Fr) geboren. Hij beoefent als hobby de fotografie op professionele wijze.

Over zijn hobby vertelt Guus het volgende: “Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar een mooi lijnenspel of een mooie kleurencombinatie. Dat kan zijn in objecten, in de natuur of architectuur. Mijn liefde voor de fotografie speelt al meer dan 30 jaar een rol in mijn leven. De foto’s zijn voor mij pakkend, creatief, vertellen een verhaal óf roepen juist vragen op. Daarom is het belangrijk om, wel of niet toevallig, op het juiste moment op de plek aanwezig te zijn. Ik houd van puur, de foto’s zijn dus niet bewerkt. Wel kan er soms gekozen zijn voor een uitsnede of een nét andere beeldverhouding.”

 

Openingstijden

Het Tramstation is tijdens de Open dag op zaterdag 7 oktober 2017 geopend van 11.00 tot 15.00 uur en verder iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.

Adres: Het Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel.