Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie van kunstwerken van Roderick Hietbrink

GORSSEL – Vanaf 27 mei tot en met 5 augustus 2017 is in het Tramstation een expositie van het werk van oud-Epsenaar Roderick Hietbrink te zien. Roderick is in 1975 in Gorssel geboren. Hij heeft een bouwkundige opleiding en volgde daarna de opleiding Autonome beeldende kunst aan de Kunstacademie Sint Joost, gevolgd door een masteropleiding aan het Piet Zwart instituut in Rotterdam. Roderick heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bekende kunstenaar. Tegenwoordig woont en werkt hij zowel in Nederland als Noorwegen.

In zijn werk weet Hietbrink persoonlijke ervaringen te vatten in objecten, ruimtelijke installaties en fotografie. Daarbij maakt hij veelvuldig gebruik van architectonische en cinematografische elementen. ‘The Living Room’ uit 2011 is een bekend werk van Roderick dat o.a. te zien was in het Stedelijk Museum. In het Tramstation in Gorssel zijn video-installaties, foto’s en objecten te zien. Voor meer informatie over Roderick en zijn werk, zie www.roderickhietbrink.com

Deze bijzondere expositie wordt op zaterdag 27 mei om 14.00 uur geopend door Willy Holtslag, oud-voorzitter van De Elf Marken.

 

Openingstijden Tramstation

Dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur; donderdag van 10.00 tot 12.00 uur, zaterdag 27 mei van 14.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 3 juni Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur

In de maand juli is het Tramstation gesloten. Van buitenaf is de expositie permanent te zien.