Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie schilderijen en Venetiaanse maskers van

Gerda van Goor in Tramstation

GORSSEL – Vanaf donderdag 16 februari tot en met 21 maart 2017 is in het Tramstation een expositie van het werk van Gerda van Goor te zien. Gerda is in 1950 in Brummen geboren. Zij tekent en schildert van jongs af aan. De laatste jaren schildert Gerda abstract. Zij heeft van verschillende docenten schilderlessen gehad.

De schilderijen zijn met olie-, aquarel- en acrylverf gemaakt. De Venetiaanse maskers zijn gemaakt van gips en klei (geschikt als wanddecoratie) of papier maché (geschikt als wanddecoratie en/of voor feesten en carnaval).

Gerda nam deel aan kunstmarkten in Ootmarsum, Zutphen en Duisburg en exposeerde o.a. in Gorssel, Zutphen, Zeddam, Lochem en Doetinchem. Tevens heeft zij in Zeddam workshops gegeven in het maken van Venetiaanse maskers.

Op zaterdag 4 maart zal kunstenares Gerda tijdens de Open Dag van het Tramstation aanwezig zijn om vragen over haar kunstwerken te beantwoorden.

Openingstijden Tramstation, Van der Capellenlaan 4: dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur; donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en zaterdag 4 maart Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur.

Van buitenaf is de expositie permanent te zien.