Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Historische Vereniging

De Elf Marken:

open dag op 11 juni

Deze foto is rond 1950 gemaakt. V.l.n.r. achter: Hendrik Ribbink en Berendina Johanna Ebbink, voor Jan Ebbink, Mini, Gerda en Janny Ribbink en Gerritdina Johanna Lijzen.

Deze foto is rond 1950 gemaakt. V.l.n.r. achter: Hendrik Ribbink en Berendina Johanna Ebbink, voor Jan Ebbink, Mini, Gerda en Janny Ribbink en Gerritdina Johanna Lijzen.

GORSSEL – De Elf Marken houdt op zaterdag 11 juni weer een Open Huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4.

De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal dan in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.

In het Tramstation staan momenteel nog de panelen opgesteld met de stamboom en de familiefoto’s van de familie Ribbink. Op zaterdag 4 juni vormden deze panelen in ‘De Brink’ het middelpunt van de 22e Genealogische Dag. Ook dit jaar was deze dag weer een groot succes. De leden van de genealogische werkgroep van de Historische Vereniging De Elf Marken konden vele bezoekers uit het hele land verwelkomen.

Deze inloopdag biedt tevens een mooie gelegenheid om de expositie van de schilderijen van Jur Thomas te bekijken. Op zaterdag 11 juni zal Jur Thomas in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven. Tot 19 juni is deze expositie nog op de reguliere openingstijden van het Tramstation te zien.

De Elf Marken is genomineerd voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds van de Rabobank. Het doel is het verbeteren van onze presentatiemogelijkheden in het Tramstation. Tot 13 juni kan er via de link www.stemophetcooperatiefonds.nl op dit project gestemd worden.

Overige openingstijden Tramstation: dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur; donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Zomersluiting vanaf dinsdag 5 juli tot en met dinsdag 2 augustus.

 

ONDERSCHRIFT FOTO: