Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inloopmaaltijd ‘Jus in een kuiltje’ bij ‘t Trefpunt

GORSSEL – ’t Trefpunt verzorgt de tweewekelijkse inloopmaaltijd van “Aan tafel met jus in een kuiltje” op zondag 18 oktober. Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom aan de Molenweg 53-55 in Gorssel en wordt u verwelkomd met een kopje koffie of thee.U kunt dan alvast kennismaken met de andere deelnemers, waarna om 12.00 uur de maaltijd begint met een kop soep. Aansluitend staat er een buffet voor u klaar van voornamelijk Hollandse gerechten. Deze gezellige maaltijd is een goede gelegenheid voor nieuwe kennismakingen of om bij te praten met bekenden. Na het buffet zal er ter afsluiting een toetje voor u klaarstaan.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 8,50 p.p. incl. een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Wilt u deelnemen aan deze maaltijd? Dan kunt u zich opgeven bij ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl

De inloopmaaltijd in de volgende maand zijn op 15 en 29 november. Hiervoor kunt u zich aanstaande zondag ook al opgeven.