Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inloopmaaltijd ‘Jus in een Kuiltje’ op ’t Trefpunt

GORSSEL – Aanstaande zondag, 15 november, zal er een inloopmaaltijd “Aan tafel met Jus in een Kuiltje” worden verzorgd door SCC ’t Trefpunt. U bent vanaf 11.30 uur van harte welkom aan de Molenweg 53-55. U wordt dan ontvangen met een kopje koffie of thee waarna om circa 12.00 uur de soep zal worden geserveerd.

Na de soep zal er een buffet klaarstaan met voornamelijk Hollandse gerechten. Bij deze gezellige maaltijd ontvangt u een gratis consumptie. De inloopmaaltijd is een goede gelegenheid om bij te praten met bekenden of met anderen kennis te maken. Als afsluiting zal er een toetje voor u klaarstaan.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 8,50 p.p. incl. een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Wilt u deelnemen aan deze maaltijd? Dan kunt u zich opgeven bij ’t Trefpunt: tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl De organisatie hoopt op uw komst en ziet u graag.

De volgende inloopmaaltijd is op 29 november. De kerstmaaltijd is op 20 december en hieraan kunt u alleen deelnemen na opgave.