Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inloopmaaltijd ‘Jus in een Kuiltje’

GORSSEL – Zondag 26 juni zal er, voor de laatste keer voor de zomervakantie, een inloopmaaltijd van ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ worden verzorgd door SCC ’t Trefpunt.

Zoals gebruikelijk bent u vanaf 11.30 uur van harte welkom aan de Molenweg 53-55, waar u wordt ontvangen met een kop koffie. Om ca. 12.00 uur zal de soep worden geserveerd, waarna zoals gebruikelijk een heerlijk buffet met voornamelijk Hollandse gerechten voor u klaar zal staan. Tijdens de maaltijd, waarbij u een gratis consumptie ontvangt, kunt u weer kennismaken of bijpraten met de andere gasten. Na het buffet zal er worden afgesloten met een toetje.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 8,50 p.p. incl. een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Om deel te nemen en teleurstellingen te voorkomen, wordt u vriendelijk verzocht u op te geven voor deze maaltijd vóór vrijdag 24 juni. Dat kan met een mail naar info@trefpunt-gorssel.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur, tel. 0575-493576.

Tijdens de zomervakantie zal er geen inloopmaaltijd zijn van ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’. De eerstvolgende keer zal zijn op zondag 4 september.