Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inloopmaaltijd ‘Jus in een Kuiltje’

GORSSEL – Zondag 25 juni zal er, voor de laatste keer voor de zomervakantie, een inloopmaaltijd van Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ worden geserveerd door SCC ’t Trefpunt.Zoals gebruikelijk bent u vanaf 11.30 uur van harte welkom aan de Molenweg 53-55, waar u wordt ontvangen met een kop koffie. Om ca. 12.00 uur zal de soep worden geserveerd, waarna een heerlijk buffet met voornamelijk Hollandse gerechten voor u klaar zal staan. Tijdens de maaltijd, waarbij u een gratis consumptie ontvangt, kunt u kennismaken of bijpraten met de andere gasten. Na het buffet zal er worden afgesloten met een toetje.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 9,50 p.p. incl. een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Om deel te nemen en teleurstellingen te voorkomen, wordt u vriendelijk verzocht u op te geven voor deze maaltijd vóór vrijdag 23 juni. Dat kan met een mail naar info@trefpunt-gorssel.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur, tel. 0575-493576.

Tijdens de zomervakantie zal er geen inloopmaaltijd zijn van ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’. De eerstvolgende keer zal zijn op zondag 3 september.