Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inloopmaaltijd ‘Jus in een kuiltje’ op 1 mei bij ’t Trefpunt

GORSSEL – zondag, 1 mei zal er weer een inloopmaaltijd van “Aan tafel met Jus in een Kuiltje” worden gehouden bij SCC ’t Trefpunt.

Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom aan de Molenweg 53-55, waar u wordt ontvangen met een kop koffie. Om ca. 12.00 uur zal de soep worden geserveerd, waarna zoals gebruikelijk weer een heerlijk buffet met voornamelijk Hollandse gerechten voor u klaar zal staan. Tijdens de maaltijd, waarbij u een gratis consumptie ontvangt, kunt u weer kennismaken of bijpraten met de andere gasten. Na het buffet zal er worden afgesloten met een toetje.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 8,50 p.p. incl. een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Om deel te nemen en teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk u op te geven voor deze maaltijd vóór vrijdag 29 april. Dat kan met een mail naar info@trefpunt-gorssel.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur, tel. 0575-493576.

De eerstvolgende inloopmaaltijd zal zijn op 29 mei. In verband met Pinksteren vervalt de maaltijd van zondag 15 mei.