Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inloopmaaltijd ‘Jus in een Kuiltje’

GORSSEL – Op zondag 29 mei zal er weer een inloopmaaltijd van ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ worden gehouden door SCC ’t Trefpunt.

Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom aan de Molenweg 53-55, waar u wordt ontvangen met een kop koffie. Om ca. 12.00 uur zal de soep worden geserveerd, waarna, zoals gebruikelijk, een heerlijk buffet met voornamelijk Hollandse gerechten voor u klaar zal staan. Tijdens de maaltijd, waarbij u een gratis consumptie ontvangt, kunt u weer kennismaken of bijpraten met de andere gasten. Na het buffet zal er worden afgesloten met een toetje.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 8,50 p.p. incl. een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Om deel te nemen en teleurstellingen te voorkomen, wordt vriendelijk verzocht u op te geven voor deze maaltijd vóór vrijdag 27 mei. Dat kan met een mail naar info@trefpunt-gorssel.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur, tel. 0575-493576.

De volgende inloopmaaltijd zal zijn op 12 juni.