Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Jus in een Kuiltje’ bij ’t Trefpunt

GORSSEL – ’t Trefpunt verzorgt op zondag 25 november de inloopmaaltijd ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’.Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen met een kop koffie of thee. Om ongeveer 12.00 uur zal de soep worden geserveerd met aansluitend het buffet van voornamelijk Hollandse gerechten. Genietend van een glaasje wijn of een andere consumptie kunt u bijpraten met uw tafelgenoten. Ter afsluiting zal er een toetje voor u klaarstaan.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 9,50 p.p. incl. een kop koffie of thee en een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Geïnteresseerd? Dan kunt u zich opgeven bij ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl

De volgende reguliere inloopmaaltijd is op 9 december. Op zondag 23 december zal er een feestelijke kerstmaaltijd zijn. Hiervoor dient u zich wel op te geven en er geldt een aangepaste prijs.