Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Jus in een Kuiltje’ bij ’t Trefpunt

GORSSEL – Zondag 27 november is er bij SCC ’t Trefpunt, Molenweg 53-55, de tweewekelijkse inloopmaaltijd ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’.Vanaf 11.30 uur wordt u ontvangen met een kop koffie of thee. Om ca. 12.00 uur zal de soep worden geserveerd, waarna er een buffet van voornamelijk Hollandse gerechten zal klaar staan. Onder genot van een glaasje wijn of andere consumptie kunt u met de andere gasten bijpraten. Er wordt afgesloten met een toetje.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 9,50 p.p. incl. een kop koffie of thee en een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Wilt u deelnemen aan de inloopmaaltijd? Dan kunt u zich opgeven bij ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl. Men hoopt op uw komst en ziet u graag.

De volgende maaltijd is de kerstmaaltijd op 18 december. De kosten voor deze uitgebreide en feestelijke maaltijd zijn € 12,50 p.p. Voor het kerstdiner geldt geen vrije inloop, maar dient u zich op te geven. Dus geef u tijdig op, want vol = vol!