Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Jus in een kuiltje’ bij ’t Trefpunt

GORSSEL – Op zondag 3 september starten we in ’t Trefpunt weer met onze tweewekelijkse inloopmaaltijden “Aan tafel met jus in een kuiltje”. Hopelijk heeft u genoten van een mooie zomer en verheugt u zich om elkaar weer te treffen. Onze inloopmaaltijd is dan een prima gelegenheid om bekenden weer te ontmoeten.

Vanaf 11.30 uur staat de koffie voor u klaar en vanaf 12.00 uur serveren we de soep met aansluitend het buffet van voornamelijk Hollandse gerechten. Genietend van een glaasje wijn of een andere consumptie kunt u bijpraten met uw tafelgenoten over vakanties of andere zomerse activiteiten. Ter afsluiting zal er een toetje voor u klaarstaan.

Zoals ook bij de laatste inloopmaaltijd voor de vakantie vermeld, zijn de kosten voor deze gezellige maaltijd € 9,50 p.p. incl. consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Geïnteresseerd? Dan kunt u zich opgeven bij ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl. Wij hopen op uw komst en zien u graag.

De volgende inloopmaaltijd is op 17 september.