Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

U kunt weer bridgen voor Letland!

GORSSEL – Op zaterdagmiddag 8 april 2017! De Stichting Hulp Letland uit Gorssel verzorgt dan weer een bridgedrive. Zin in een gezellige bridgemiddag? Meldt u dan aan.De opbrengst is net zoals alle voorgaande keren bestemd voor hulp in de plaats Saldus in Letland. Ouderen met een marginaal pensioen, gezinnen die door werkeloosheid getroffen worden, ze kunnen niet terugvallen op goede sociale voorzieningen. Ondanks de economische ontwikkeling in Letland hebben deze mensen nog steeds hulp heel hard nodig. Zo wordt een gezellige en ontspannen bridgemiddag gecombineerd met een goed doel.

De kosten voor deelname bedragen €7,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee of koffie. Overige drankjes zijn voor eigen rekening (€1,50 per consumptie).

De bridgedrive begint om 13.30 uur in de zaal De Brink (bij de kerk), Hoofdstraat 27. Aanmelden kan (bij voorkeur per e-mail) tot 5 april 2017 via letlanddrive@gmail.com of bij Frits Mandersloot, tel. 0570-540294. De organisatie hoopt veel bekende, maar ook nieuwe paren te verwelkomen.