Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lezing Kleine Soenda eilanden door Ineke de Jonge

lezing-kleine-soenda-eilanden

GORSSEL – Op haar eigen enthousiaste wijze neemt Ineke de Jonge u op woensdag 12 oktober met een PowerPointpresentatie mee op een tocht door de Eilanden van Smaragd; dit keer de Kleine Soenda eilanden.

Met een speciaal voor hun groepje opgelapte boot zijn ze vanuit Makassar de Floreszee overgestoken naar Flores, waar ze acht duiken maakten en genoten van de prachtige onderwaterwereld. Op de verschillende eilanden bezochten ze o.a. een grot waar de homo Florensiensis- een 50.000 jaar geleden daar levende mensensoort- is opgegraven en hadden ze ontmoetingen met dorpelingen. Als afsluiting hebben ze de Rinjani vulkaan op Lombok beklommen.

Pluspunt (www.pluspuntgorssel.nl) organiseert eens per veertien dagen een lezing of presentatie met warme maaltijd in ’t Trefpunt, Molenweg 55 te Gorssel. Alle 50+ers uit de omgeving zijn van harte welkom. Zij komen op woensdag van 10.30 tot 13.30 uur bijeen. Begonnen wordt met een kopje koffie of thee. Om 11.00 uur begint de lezing of presentatie. Daarna is er een glaasje wijn of fris en om 12.30 uur een warme maaltijd. De kosten bedragen € 9,50. Alleen lezing en koffie € 6,-. Reserveren kan niet; vol is vol. Voor inlichtingen en ideeën kunt u terecht bij Janny Eshuis (0575 492391) of Mianti Reinders (0575 494857).