Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Molens uit de oude gemeente Gorssel in het Tramstation

GORSSEL – Op zaterdag 3 februari staan de deuren van het Tramstation van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van De Elf Marken staat dan klaar om de gasten te ontvangen. In de uitbouw van het Tramstation zullen dan dia’s vertoond worden van de zeven molens die vroeger in de gemeente Gorssel gestaan hebben.Deze inloopdag biedt tevens een mooie gelegenheid om de expositie van de foto’s van Almense fotograaf Geert de Groot te bekijken. Hij heeft de afgelopen twee en half jaar de bouw van Museum STAAL in Almen met zijn camera gevolgd. De serie foto’s toont de verschillende stadia van de bouw en eindigt letterlijk met een zwarte pagina; een foto die hij maakte op 1 december, de dag voor de officiële opening, nadat een onverlaat de nacht ervoor een ruit bij het museum had ingeslagen en geprobeerd had brand te stichten.

Tijdens deze Open Dag van het Tramstation zal Geert de Groot ook aanwezig zijn om vragen over zijn werk te beantwoorden. Tot 14 februari is deze expositie nog op de reguliere openingstijden van het Tramstation te zien.

 

Openingstijden

Het Tramstation is tijdens de Open dag op zaterdag 3 februari 2018 geopend van 11.00 tot 15.00 uur en verder iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.

Adres: Het Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel.