Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Museum MORE haalt

100.000 bezoekers in 2016

GORSSEL – Ook dit jaar mag Museum MORE zich verheugen op mooie bezoekersaantallen. Inmiddels heeft het museum in 2016 al 100.000 bezoekers kunnen verwelkomen.

Winterwonder

Om dit te vieren heeft audiovisueel kunstenaar Alexander Mangel het schilderij Schaatsenrijders omgetoverd tot winterwonderfilmpje! Met het schilderij won Johan van Hell de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van 1924. De tentoonstelling Johan van Hell – Op klare toon – is nog te zien t/m 12 feb 2017.

 

Ype Koopmans over Museum MORE in 2017

In 2017 verwacht Museum MORE opnieuw veel bezoekers door het tentoonstellingsprogramma en de opening van de tweede museumlocatie. Artistiek directeur Ype Koopmans: “We zijn natuurlijk heel blij met deze aantallen. Het lijkt wel of er steeds van alles ‘more’ komt. In 2017 zal de hoeveelheid bezoekers waarschijnlijk nog verder kunnen stijgen. Om te beginnen in februari met de spectaculaire kunst van de Berlijnse schilder Johannes Grützke. Dat wordt écht een ontdekking voor Nederland! Gevolgd in juni door ons eerbetoon aan het oeuvre van Herman Gordijn, die dan 85 jaar wordt. En last but not least: de verwachte opening van Kasteel Ruurlo rond de zomer.”