Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Neighbour Sisters en Harmonie

in Openluchttheater Gorssel

Neighbour Sisters 01

GORSSEL – Een avond vol sing & swing, warmte & interactie, kleinkunst & het grote harmonieorkest in het fraaie Openluchttheater Gorssel.

Muziekvereniging de Harmonie Gorssel-Eefde en The Neighbour Sisters treden samen op in het sfeervolle Openluchttheater Gorssel. Beide gezelschappen zijn veel geprezen en hebben hun eigen trouwe fans, maar nu gaan ze de uitdaging aan om samen iets moois neer te zetten. Een dubbelconcert waarbij ook muziekstukken gezamenlijk zullen worden uitgevoerd.

Neighbour Sisters 02

The Neighbour Sisters

The Neighbour Sisters zijn Gerda Lindenbergh en Pauline Kuipers uit Gorssel. De twee buurvrouwen uit Gorssel treden al vele jaren met veel succes op tijdens feesten, partijen en evenementen. Het zangduo staat garant voor een uitstekende sfeer en veel interactie met het publiek. Zangtalent, kleinkunst en een vleugje cabaret. Het repertoire bestaat uit een breed aanbod van liedjes vanaf de jaren vijftig, pop en jazz, bijvoorbeeld liederen van Ella Fitzgerald, Norah Jones, Nina Simone en Caro Emerald…

 

De Harmonie

Het Harmonieorkest bestaat uit een breed samengestelde groep van ongeveer 45 musici van 13 tot dik in de70 jaar, met een mooie bezetting van enthousiaste houtblazers, koperblazers en een aantal slagwerkers. Het is een orkest met een breed repertoire. Klassieke stukken, stemmige koraalmuziek, maar zeker ook swingende hedendaagse popmuziek: het staat allemaal op de lessenaars en wordt met hoorbaar plezier en in een prima sfeer gespeeld. Het orkest treedt veel op in de regio en maakt eens in de vijf jaar een buitenlandse musictour. Daarnaast is het orkest ook altijd in voor bijzondere voorstellingen zoals Hits voor Kids, passieconcerten, een circusconcert compleet met clown, of Klinkende Kunst. De goede sfeer en onderlinge band binnen het orkest maken dat de leden uit een zeer grote regio naar Gorssel komen om te musiceren

Het harmonieorkest staat onder leiding van dirigent Jacob Jansen.

 

Tip: neem een lantaarntje mee

Natuurlijk wordt het theater fraai verlicht. Maar voor de sfeer zou het leuk zijn als veel mensen nog een lantaarntje, lampion of iets dergelijks meenemen.

 

Gratis entree.

Zaterdagavond 19 september.

Aanvang concert: 20.00 uur.

Inloop en bar open vanaf 19.30 uur.

Bij slecht weer vindt het concert plaats in ’t Trefpunt.

Het Openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel, hoek Esdoornlaan en Molenweg. Auto’s graag 300 m verderop bij ’t Trefpunt.

www.openluchttheatergorssel.nl