Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ook in 2016: aan tafel bij ’t Trefpunt met ‘Jus in een Kuiltje’

GORSSEL – De inloopmaaltijden van ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ gaan van start op zondag 10 januari.Net als de vorige keren, kunt u vanaf 11.30 uur terecht in ’t Trefpunt om aan te schuiven bij onze gezellige inloopmaaltijd. U wordt verwelkomd met een kop koffie en rond 12.00 uur begint u met soep. Aansluitend kunt u bij het buffet terecht. Tijdens de maaltijd, met daarbij een glaasje wijn of een andere consumptie, kunt u in een ontspannen sfeer bijpraten met tafelgenoten. En zoals gebruikelijk wordt afgesloten met een toetje.

Tweewekelijks kunt u voor slechts € 8,50 p.p. genieten van een heerlijke, voornamelijk Hollandse maaltijd inclusief consumptie. Ook 24 januari, 7 en 21 februari kunt u alvast in de agenda noteren, want ook dan zal er weer een inloopmaaltijd zijn van ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’. Natuurlijk zijn uw vrienden, familie en buren ook van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie en opgave contact op met ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl