Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Open Huis bij De Elf Marken

in het Tramstation

Open Huis bij De Elf Marken

GORSSEL – De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zalen dan in het Tramstation (Van der Capellenlaan 4 ) aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.

In het Tramstation staan momenteel nog de panelen opgesteld met de stamboom en de familiefoto’s van de familie Ribbink. Op zaterdag 4 juni vormden deze panelen in ‘De Brink’ het middelpunt van de 22e Genealogische Dag.

Sofie Staal uit Olbergen is de winnares van de prijsvraag die verbonden was aan de diorama’s die gedurende de vakantieperiode in de expositieruimte te zien waren. Haar lijstje met de namen van de opgezette vogels en zoogdieren was het meest volledig.

Deze inloopdag biedt tevens een mooie gelegenheid om de expositie van de schilderijen van Agnes Oolthuis te bekijken. Op zaterdag 3 september zal Agnes in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven. Tot en met 20 september is deze expositie nog op de reguliere openingstijden van het Tramstation te zien.

Overige openingstijden Tramstation: dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Van buitenaf is de expositie permanent te zien.