Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Open tuindag Lewisia and Rhodohypoxis World

Zondag 26 juni; thema: Rhodohypoxis in de kijker

GORSSEL – Een tuin die zich de laatste jaren in een groeiende belangstelling mag verheugen is de alpiene tuin Lewisia and Rhodohypoxis World in Gorssel van Annie en Ap Peppelenbos In de voortuin van de tussenwoning krijgt men al een voorproefje van wat men achter het huis te zien krijgt.Dit weekend staat in het teken van Rhdohypoxis, deze plant kleurt de hele zomer het terras. Ook in potten in hoekjes van de tuin geeft ze de tuin een kleurrijke aanblik.

Bij Annie en Ap staan ze in de alpiene tuin op een droge en zonnige plek. Wilt u de plant in bloei zien, dan is een bezoek aan de Alpiene tuin zeker de moeite waard.

Er staat een 40 tal soorten in volle bloei; de planten staan in p9 potten en zijn goed gevuld, waaronder diverse nieuwe cultivars (soorten).

Wilt u deze plant ook op uw terras? De mogelijkheid bestaat om deze plant te kopen. De alpine tuin en hobbykwekerij van Annie en Ap Peppelenbos is zeker een bezoekje waard. Dit is de laatste open tuin dag dit seizoen.

De tuin is gelegen aan het Acaciaplein 29, 7213 WL Gorssel. Openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze dagen bent u op afspraak ook welkom.

Zie ook www.lewisiatuin.nl