Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opnieuw bridgen voor Letland!

GORSSEL – Op zaterdagmiddag 3 november houdt de Stichting Hulp Letland uit Gorssel weer een bridgedrive. Zin in een gezellige bridgemiddag? Meldt u dan aan. Allereerst gewoon een middag gezellig bridgen. Maar daarnaast ook bijdragen aan een goed doel. De opbrengst is net als voorgaande keren bestemd voor hulp in de plaats Saldus in Letland.Ondanks de economische ontwikkeling in Letland hebben deze mensen nog steeds hulp nodig. Zo wordt een gezellige en ontspannen bridgemiddag gecombineerd met een goed doel.

De kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee of koffie. Overige drankjes zijn voor eigen rekening (€ 1,50 per consumptie). De bridgedrive begint om 13.30 uur in de zaal De Brink (bij de kerk), Hoofdstraat 27 te Gorssel.

Aanmelden kan (bij voorkeur per e-mail) tot 31 oktober 2018 via letlanddrive@gmail.com of bij Frits Mandersloot, tel. 0570-540294. Als u lid bent van een bridgeclub die is aangesloten bij de NBB, dan vraagt men om ook uw NBB-nummer te vermelden bij opgave.

De organisatie hoopt veel bekende maar ook nieuwe paren te verwelkomen.