Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Rijvereniging Semper Fidelis organiseert voor de 14e keer Tripalon

LAREN – Veel paardensport- en natuurliefhebbers zien reikhalzend uit naar de maand maart, want dan wordt traditiegetrouw in Gorssel de Tripalon gehouden. Een gezellig hippisch evenement dat jaarlijks plaatsvindt in de schitterende Gorsselse bossen.

Dit jaar wordt deze happening gehouden op zondag 19 maart. Op die dag zullen zo’n 140 ruiters met hun paarden of pony’s deelnemen aan de wedstrijd die uit drie onderdelen bestaat. Allereerst wordt er een dressuurproef verreden, daarna een springparcours afgelegd en tenslotte – en daar gaat het de combinaties natuurlijk écht om – de mooie en afwisselende terreinrit door de bossen en landerijen met de nodige hindernissen onderweg.

De Tripalon is opengesteld voor iedereen die lid is van de KNHS (Koninklijke Hippische Sportfederatie). De ruiters hoeven dus geen startkaart te hebben om deel te kunnen nemen. Het leuke van deze wedstrijd is, dat je de terreinrit zowel alleen, met z’n tweeën of met een groepje kunt rijden.

De deelnemers, van jong tot oud(er), komen veelal uit de omgeving, maar ook van verder weg, dit jaar zelfs uit Brabant. Maar niet alleen ruiters en paarden genieten van deze dag, ook als bezoeker kunt u volop meegenieten van voorbij galopperende pony’s en paarden, prachtig in de natuur verwerkte hindernissen en een heerlijke (bos)wandeling. De waterbakhindernis is daarbij altijd een ‘must-see’, vaak spectaculair! In de kantine van het manegecomplex van rijvereniging Semper Fidelis kunt u terecht voor een hapje en een drankje. U hebt vrij entree tot het evenement.

De voorlopige planning met betrekking tot aanvangstijden is:

09.00 uur: dressuur; 10.00 uur: springen en 10.30 uur: terreinrit.

Semper Fidelis hoopt op een dag met mooi weer, gezelligheid, mooie sportieve prestaties en veel bezoekers! Ook honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd.

Rijvereniging Semper Fidelis – Amelterweg 6a – Gorssel.