Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaas in Gorssel

GORSSEL – Sinterklaas kan dit jaar een zeer swingende intocht in Gorssel tegemoet zien! Het raadsel rond de tv kijkende en neuriënde Sinterklaas is opgelost: Sinterklaas kijkt namelijk heel graag naar het tv-programma dat eindelijk bij zijn leeftijd past: the Voice Senior!Hij heeft besloten mee te doen aan een voorronde, maar twijfelt steeds over welk lied hij wil zingen. De pieten dragen allerlei ideeën aan en Gorssel heeft besloten hem tijdens de intocht in Gorssel een handje te helpen door hem allerlei muzikale ideeën aan te reiken. Ook de kinderen van Gorssel kunnen hem op zijn tijdelijke Nederlandse nummer 06-49528688 een Whatsapp bericht sturen met een tip. Doen!

Iedereen wordt uitgenodigd om op woensdag 5 december Sinterklaas met de J.A. de Vullerschool op te komen halen bij de Veerstoep. Hoe meer mensen hoe meer vreugd, maar u wordt verzocht om achter de stoet van kinderen aan te sluiten. Op die manier kan men goed overzicht houden.

Om 8.30 uur vertrekken de leerlingen van de J.A. de Vullerschool (Veldhofstraat) richting de IJssel. De stoet loopt via de Hoofdstraat, de Esdoornlaan, de Molenweg en ter hoogte van de Elfuursweg steekt ze de Deventerweg over. Via de Veerweg gaat de route naar de Veerstoep. Rond 9.00 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten aan bij de Veerstoep. Met Sinterklaas voorop gaat de stoet via de eerder genoemde route terug naar de Hoofdstraat. Rond 10.00 uur zullen ze op het plein bij More aankomen. Daar zal Sinterklaas toegezongen worden en worden de kinderen verrast door pietengekkigheid. Tegen half elf gaan de kinderen van de Vullerschool terug naar school, waar hun Sinterklaasfeest wordt voortgezet. (Foto: Femke Beijnvoort.)