Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stelvio4ALS: 17 juni 2016

GORSSEL/EPSE – Als acht echte wielergekken uit Gorssel/Epse en omstreken een idee hebben om op 17 juni 2016 de Passo dello Stelvio op te fietsen (25km à gemiddeld 8%) en geconfronteerd worden met de ziekte ALS in hun nabije omgeving, dan is een actie voor Stichting ALS snel op poten gezet. Onder de noemer Stelvio4ALS willen zij geld bij elkaar fietsen voor de Stichting ALS.

Door ruimte op het wielershirt beschikbaar te maken voor shirtsponsoring en op zoek te gaan naar individuele bijdragen, willen de wielergekken geld voor de Stichting ALS inzamelen. De kosten voor het tenue, reis en verblijf worden door de deelnemers zelf gedragen en de opbrengst gaat voor 100% naar Stichting ALS. De Passo dello Stelvio is een bekende, zware, beruchte, hoge bergpas in Europa, 2758 meter hoog met 48 haarspeldbochten. Het zal dus afzien worden op vrijdag 17 juni 2016, maar dit staat niets in vergelijking met de ziekte ALS. Daarvoor willen zij graag afzien!

Inmiddels hebben 15 (!) sponsoren een toezegging gedaan: Jansen&Jansen, Bicycle Industry Group, Movido, HB Sports, Spectron, Het Bosrestaurant, TSB ICT, BVNG, Pluim Apeldoorn, LFE, Looox, Hafkamp Natuursteen, Skantrae, Buitink Sport 2000 en Bouwbedrijf Enderink.

U kunt doneren via de site https://gorssel4als.alsacties.nl/acties of bij één van de acht wielergekken die de berg gaan beklimmen, u kent er vast wel één! De betreffende wielergekken zijn: Tom Aarnink (Epse), Lars van der Werf (Epse), Peter Eijsvogel (Epse), Edwin Martens (Deventer), Arno Beusekamp (Gorssel), Richard Tuitert (Gorssel) Alex Bos (Gorssel) en Dirk Volkers (Eefde). Like de Facebook pagina Stelvio4ALS en u wordt op de hoogte gehouden van de prestaties van bovengenoemde heren.