Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stem op Anton Klijn Velderman

Stem op Anton Klijn Velderman

GORSSEL – De Sportraad van Lochem heeft Gorsselnaar Anton Klijn Velderman genomineerd voor titel ‘Sportvrijwilliger van het jaar’. Anton Klijn Velderman verdient deze titel voor zijn jarenlange inzet voor SV Epse.De thans 77-jarige Anton Klein Velderman werd in 1949 op 11 jarige leeftijd lid van de Sportvereniging Epse. Hij voetbalde in diverse jeugdteams en later in vele seniorenelftallen.

Zijn warme hart voor de vereniging werd niet veel later duidelijk. Anton werd eerst leider van jeugdelftallen en later begeleidde hij vele seniorenelftallen en was tegelijkertijd grensrechter bij het eerste elftal. Gedurende ruim 30 jaar was Anton na zijn actieve 35 jarige voetbalcarrière zo bij vele elftallen op het veld betrokken.

Anton helpt de vereniging ook op veel andere gebieden. Hij heeft 20 jaar dienst uitgemaakt van het voetbalbestuur, ruim 30 jaar wekelijks bardiensten gedraaid en helpt al ruim 40 jaar, eens per 6 weken, met het ophalen van oud papier. Dit laatste doet hij nog steeds met veel plezier.

Ook als er geen activiteiten zijn bij de sportvereniging is Anton er te vinden. Het onderhoud van de velden is Anton zijn lust en leven. Gedurende de laatste 25 jaar was Anton mede aanjager voor het veldonderhoud. Elke maandag- en vrijdagochtend is hij nog steeds te vinden op de velden. Hij zorgt ervoor dat zowel het veld als het complex er netjes uit blijven zien.

Het wordt tijd dat Anton eens in het zonnetje wordt gezet en de waardering krijgt die hij verdient: de sportvrijwilliger van jaar. Iedereen kan nu iets voor Anton terugdoen! Breng je stem uit op www.sportverkiezinglochem.nl Per e-mail kan één keer gestemd worden voor 10 februari.

Op vrijdagavond 12 februari wordt de winnaar bekend gemaakt bij Zalencentrum Stegeman in Laren. Ieders aanwezigheid hierbij wordt zéér op prijs gesteld. Hiervoor graag aanmelden bij Jan Aarnink via jan.aarnink1945@gmail.com en/of 0570-631082.

Bij voldoende interesse zal er vervoer geregeld worden.