Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Talentenveiling Viva Bolivia!

GORSSEL – Na het grote succes in het najaar van 2013 houdt de Protestantse Kerk Gorssel/Epse op zaterdag 30 april 2016 van 16.00 tot 18.00 uur weer een Talentenveiling in De Brink bij de kerk in Gorssel.

De opbrengst van de veiling is dit jaar voor GOVOS, ten bate van het project Viva Bolivia. In een educatief centrum in de Cochabamba, Bolivia, worden 70 jonge kinderen opgevangen. Dagelijks krijgen ze opvang, les en twee maaltijden. Het zijn kinderen van arme ouders, die hen vanwege werk anders vaak alleen thuis zouden achter laten. Ruim 50 basisschoolkinderen krijgen buitenschoolse opvang in het centrum en voor de ouders worden thema-avonden georganiseerd. Zie ook www.govos.nl

 

Hoe werkt de veiling?

Bij de veiling worden diensten en producten aangeboden door mensen met een talent. Iemand die bijvoorbeeld goed kan tuinieren biedt een middag tuinieren aan.

Tijdens de veiling op 30 april zal de veilingmeester de aangeboden diensten en producten (de kavels) veilen. De hoogste bieder krijgt de dienst of het product en het geboden bedrag gaat naar Viva Bolivia.

De aanbieder en de persoon die geld geboden heeft, spreken samen af wanneer de dienst uitgevoerd wordt (bv. wanneer de tuin bijgewerkt wordt).

Iedereen blij: de persoon met een talent, een passie, doet wat hij leuk vindt. De bieder koopt iets wat meestal onbetaalbaar is én Viva Bolivia kan kinderen eten en les geven.

 

Onder andere worden aangeboden:

– een prachtig keramiek beeldje;

– workshop sokken breien in drie keer

– een uur zangplezier, les en/of liedrecording;

– professionele hulp bij opruimen;

– ochtend zilver of koper poetsen bij iemand thuis;

– een avond oppassen;

– een gezellige maaltijd bij iemand thuis;

– een dagje uit met de auto voor iemand zonder auto, elke bestemming binnen Nederland is prima twee keer;

– een klok repareren;

– dagje Weerribben, varen met de boot en etentje;

– vijf liter stevige tomatensoepeducatieve natuur wandeling;

– Boliviaans 3 gangen diner.

 

Wil je ook meedoen en iets aanbieden? Neem voor meer informatie contact op met Hennie Hekkert: J.Hekkert4@kpnplanet.nl , met Annie Dijkstra 0575 490199 met Henk Woertman of met Alex Goossen.

En natúúrlijk is iedereen van harte welkom om op 30 april om 16.00 uur in de Protestantse Kerk aan de Hoofdstraat in Gorssel om mee te bieden en te genieten van deze bijzondere veiling. Het wordt een hele leuke middag!