Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Je vakantie in een handomdraai geregeld bij Hester Bolink van TUI at Home

GORSSEL – Heb je in je agenda al met dikke letters je vakantie geblokt, maar heb je door al het vakantieaanbod geen idee wat je wilt? Dan biedt Hester Bolink van TUI at Home uitkomst.Een reis boeken wanneer het jou uitkomt

Hester Bolink heeft een kantoor in ’t Trefpunt in Gorssel waar zij van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig is. Daarnaast werkt ze ook buiten deze tijden op afspraak, ‘s avonds of in het weekend, op kantoor of bij je thuis. Het is allemaal mogelijk.

Voor de ene klant regelt Hester een tropische vakantie naar Curaçao of de Kaapverdische Eilanden waar Hester afgelopen jaar zelf nog is geweest, voor de ander een verrassende luiervakantie in Macedonië. “Dan weer boek ik de perfecte once in a lifetime-honeymoon of zoek ik mee met een vaarroute voor een cruise.” Ze lacht: “Mensen vinden het soms moeilijk om te geloven. Maar mijn service is niet duurder dan een reis op internet.”

“Ik zet alle wensen van mijn klanten op een rij, werk een verrassend idee uit en zorg dat alles van A tot Z geregeld is. Zo hoef je zelf alleen maar te genieten. Bovendien ontvangen kinderen bij boeking dit leuke Donald Duck boek (zie foto) helemaal gratis. (Zolang de voorraad strekt.)