Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vier bruggetjes op Landgoed Joppe gerepareerd door

WTC Gorssel

vier-bruggetjes-op-landgoed-joppe

GORSSEL – Wielertoerclub Gorssel organiseert driemaal per jaar toertochten voor mountainbikers in de prachtige omgeving van Gorssel. WTC Gorssel kan dit doen door goede afspraken met landeigenaren, zoals het Landgoed Joppe. Onderdeel van deze afspraken is dat vrijwilligers van de wielervereniging het nodige onderhoud geheel kosteloos verrichten.

Zo zijn er vier bruggetjes op het Landgoed Joppe gerepareerd. Hierbij zijn in totaal 14 planken vervangen en is het gaas dat over het brugdek ligt gerepareerd en bijgewerkt.

Op deze manier ontstaat er een prachtige win-win situatie: WTC Gorssel kan een prachtige ATB route uitstippelen voor haar tocht op 6 november 2016 en alle andere gebruikers profiteren van het gepleegde onderhoud.

Als wielertoerclub wil WTC Gorssel daarnaast alle enthousiaste mountainbikers in de regio oproepen om buiten de georganiseerde toertochten om enkel gebruik te maken van de vaste ATB routes. Op deze wijze blijft het voor de landeigenaren en alle andere gebruikers van de paden leuk!

De eerstvolgende ATB toertocht van WTC Gorssel vindt plaats op zondag 6 november, start vanaf 09:00 bij V.V. Gorssel aan de Markeweg 10 Gorssel. Meer informatie via www.facebook.com/wtcgorssel