Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

WTC Gorssel presenteert WRBikes als nieuwe sponsor bij Midwinter veldtoertocht 7 februari

WTC Gorssel

GORSSEL – Wieler Toer Club Gorssel houdt op 7 februari de 22e Midwinter veldtoertocht. Tijdens deze tocht presenteert WTC Gorssel met trots haar nieuwe co-hoofdsponsor WRBikes. Naast de bekende naam Keukenstudio Stormink uit Gorssel zal WRBikes vanaf dit jaar het tenue van WTC Gorssel sieren.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van WTC Gorssel is de nieuwe samenwerking met de racefiets- en mountainbikespecialist uit Haarle bekrachtigd met een handtekening, een toost en een mooie groepsfoto. WRBikes specialiseert zich in het merk KTM. Bij velen bekend van de motorcross, maar ook op het gebied van fietsen maken behoort KTM tot de top.

De Midwinterveldtoertocht is het eerste evenement van WTC Gorssel waar WRBikes als sponsor aan is verbonden. Deze veldtoertocht voert door het prachtige buitengebied van Gorssel, Eefde, Almen en Harfsen, een tocht die door de NTFU beoordeeld is als NTFU Klassieker. De NTFU hanteert voor toertochten het Kwaliteitssysteem Wielersportevenementen (KWS). Tochten die voldoen aan alle punten uit dit beoordelingssysteem ontvangen van de NTFU 3 sterren en mogen daarmee de titel ‘NTFU Klassieker’ voeren. Deze evenementen kunnen worden beschouwd als topevenementen binnen de NTFU.

De Midwinterveldtoertocht start bij Lawn Tennis Club (LTC) Gorssel aan de Flierderweg 1a te Gorssel. Hier is het voor en na de tocht goed toeven. Er is verkleed- en douchemogelijkheid, het afspuiten van je fiets is mogelijk en er is voldoende parkeerruimte. Daarnaast zal WRBikes aanwezig zijn met een stand, hier zijn verschillende KTM mountainbikes, cyclocross-fietsen, racefietsen en sportieve e-bikes te bewonderen.

Tijdens de Midwinterveldtoertocht wordt een drietal afstanden aangeboden: 35, 45 en 55 km. Halverwege de route is een controlepost waar de fietsers een krentenbol en een stuk banaan wordt aangeboden. Alle routes zijn volledig uitgepijld volgens de richtlijnen van de NTFU. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 10.30 uur. Alle afstanden zijn zowel geschikt voor MTB-rijders als voor cyclocrossers.

Deelname aan de tocht is voor jeugd tot 15 jaar gratis. Deelnemers van 15 jaar en ouder betalen Euro 4,00 als ze TFK houder zijn en anders Euro 5,00. Inschrijven voor de tocht kan op de startlocatie bij LTC Gorssel, voorinschrijven is niet mogelijk.

Meer informatie over WTC Gorssel en de Midwinterveldtoertocht is te vinden op de website www.wtcgorssel.nl en www.facebook.com/WTCGorssel. Meer informatie over WRBikes is te vinden op www.wrbikes.nl