Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zomersluiting Tramstation en opstelling diorama’s met prijsvraag

Zomersluiting Tramstation

GORSSEL – Henk Hietbrink heeft op het perron van het Tramstation in Gorssel uit eigen collectie een aantal diorama’s opgesteld met als onderwerp de natuur in onze omgeving. Er is een prijsvraag aan deze expositie verbonden. De vraag is: welke vogels en zoogdieren herken je?

Hoewel het Tramstation in de maand juli gesloten is, kunnen dankzij de glazen omhulling van het Tramstation de diorama’s toch goed door de passanten bekeken worden. De prijsvraag is vooral voor de jeugd bedoeld, maar natuurlijk kan iedereen aan deze prijsvraag meedoen. Er zijn leuke prijzen te winnen. Oplossingen kunnen in de brievenbus van het Tramstation gedeponeerd worden. Opsturen via de mail (info@deelfmarken.nl) of naar het secretariaat van De Elf Marken (p/a Eendrachtstraat 4, 7211 AM, Eefde) kan ook. Na de zomervakantie zal de uitslag bekend gemaakt worden.

Op zaterdag 3 september is er bij de Historische Vereniging De Elf Marken een Open Huis in het Tramstation en vanaf half augustus tot 13 september gaat Agnes Oolthuis uit Gorssel in het Tramstation exposeren. In augustus volgt hierover nader bericht.

Openingstijden Tramstation: dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.