Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 19 juni :

Buitenkunstig Gorssel

GORSSEL – Buitenkunstig Gorssel is een jaarlijks terugkerend bruisend festival waar u zich met gemak een dag kunt vermaken. In 2016 wordt Buitenkunstig Gorssel gehouden op zondag 19 juni. Maar liefst 85 kramen gevuld met kunst, brocante en streekproducten, straattheater en livemuziek.

 Buitenkunstig 4 ALS

Dit jaar zal Buitenkunstig Gorssel zich ook inzetten voor fundraising van onderzoek naar de aangrijpende ziekte ALS. Er zijn nu al voor € 5,- loten te koop bij Welkoop, Bechtle, Goede Tijden, de Wingerd, ‘t Trefpunt, Flora Inn, van Helvoort en Eetcafé de Hoek. Daarmee maakt u kans op veel prachtige prijzen met als hoofdprijs een minuut gratis winkelen bij de Jumbo! De totale opbrengst van de loterij gaat naar de stichting ALS.

 

Helikoptervlucht

Als klap op de vuurpijl wordt tijdens het festival een helikoptervlucht van Gorssel naar Rotterdam (en uiteraard weer terug) voor twee personen geveild!

De veiling is om 15.30 uur op het plein voor Den Oldenhof en uiteraard wordt ook de opbrengst van deze veiling geschonken aan de stichting ALS.